* Full responsibility for your own station – from mise en place to the final plate presentation
* Creative input in developing new dishes and menus in close collaboration with the Head Chef
* Ensuring the highest quality and hygiene standards in accordance with HACCP regulations
* Leading and motivating your team, including training Commis de Cuisine and Demi Chefs
* Close coordination with other stations and departments to ensure a smooth service flow
* Optimizing processes and actively contributing to the further development of our culinary concept
Expected from 01.06.2025 - 10 months,
* Completed culinary training and several years of experience as a Chef de Partie in a 5-star hotel or fine dining restaurant
* Passion for excellent products and a meticulous eye for presentation
* Structured and organized working style – able to stay on top of things even in high-pressure situations
* A team player with leadership skills and the ability to mentor young talents
* Creativity and openness to innovative trends and culinary developments
* Languages: Italian required, additional languages are a plus
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Zwischen 1848 und 1900 ist das Grand Hotel Kronenhof in Pontresina entstanden. Ein Haus der Luxusklasse, innen und aussen denkmalgeschützt, gehört es zu den architektonisch bedeutendsten Hotels der Alpen aus dem 19. Jahrhundert. Pontresina ist unweit vom mondänen St. Moritz, 1800 m ü.M. mitten in einer atemberaubenden Landschaft gelegen.
Der Kronenhof gehört zu den führenden 5 Sterne Superior Häusern im Oberengadin und war das GaultMillau-Hotel des Jahres 2008. Unser Hotel erhielt unter anderem sechs der begehrten Travellers‘ Choice Awards des Onlineportals TripAdvisor und wurde zum besten Hotel der Welt ausgezeichnet. Ausserdem wurde uns von Schweiz Tourismus der Prix Bienvenu verliehen, der Award als gastfreundlichstes Luxushotel der Schweiz.
Unser Hotel verfügt über 112 luxuriöse Suiten und Zimmer verschiedener Kategorien. Neben der grosszügigen Wellnessanlage laden das "Grand Restaurant" in klassischem neubarocken Stil (300 Sitzplätze, 2. bestes HP-Restaurant der Schweiz), das à-la-carte Gourmet-Restaurant "Kronenstübli" (16 Punkte GaultMillau), die Bar und das Sonnenrestaurant "Le Pavillon" unsere internationalen Gäste zum Erholen und Verweilen ein.
At Kulm Group, our employees are the heart of our success. We offer attractive development opportunities, comfortable accommodations, affordable meals in the staff restaurant, and numerous perks.